Welkom

De mobiele pagina Paragnost.be is aan het laden...
goede paragnosten - paranormale antwoorden

paragnost Olga

Paragnost Olga

Elf  -  Helderhorend  -  Helderziend     0909 1919 -     0903 416 36

Olga - PIN 1933

Elf - Helderhorend - Helderziend

Bel paragnost Olga op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Ik ben paragnoste Olga. Als spiritueel adviseur kan ik u antwoord geven op al uw vragen en onzekerheden. Met behulp van mijn intuïtie en Lenormandkaarten gun ik u inzichten in uw toekomst en levenspad. Ik wens u veel licht en liefde! Ik heb een luisterend oor voor al uw problemen en geef passend paranormaal advies zodat u weer met volle moed in het leven kan staan. Liefs, paragnoste Olga.

Getuigenissen Olga

Olga is zo een lieve vrouw. hele lieve zachte stem en weet goed te vertellen hoe het zit. ze blijft ook bij wat ze zegt ze is echt goed. Marry xx.

Marry

Olga is een heel aangename dame. Voelt dingen goed aan en ziet goed de situatie. Ik hoop dat haar voorspellingen uitkomen, maar ik heb er vertrouwen, groetjes Emma.

Emma

Olga is duidelijk en rustig. Ze vertelde me over de situatie. Klopte goed. Ik ben blij met de voorspelling. Liefs Suzanne.

Suzanne

Olga is voor mij een hele grote steun. Ik bel heel vaak over hetzelfde onderwerp en ze blijft me gerust stellen en een voorspelling is ook uitgekomen. Voor de meest verwarrende situaties heeft zij een heldere verklaring. Echt heel fijn om mee te praten ook omdat ze haar gesprekken kort en duidelijk houdt liefs Marie.

Marie

Olga Je bent echt super.
je bent een paragnoste met een hart van goud. Olga zegt de dingen zoals ze zijn.

ik bel je zeker terug. Groetjes Joni

Joni

Vanaf het moment dat ik paragnoste Olga sprak, voelde het als een warm deken. Ze ging gelijk in op de zaken die ze aanvoelde. Het was gek hoe goed ze me kende. Olga noemde dingen uit mijn verleden op , ze bracht diep verborgen herinneringen naar boven, wat een fijne ervaring.

Geen doorsnee voorspellingen, meer diepere betekenissen en het effect op mijn dagelijkse leven. Deze ervaring met Olga heeft me zeker aan het denken gezet, en dat is helemaal te gek.

Coline

Lieve Olga jouw voorspelling is uitgekomen. Dankjewel.

Djenabou

Lieve Olga, wat ben jij een meerwaarde voor deze lijn. Je bent echt top als paragnost maar zeker ook als coach. Ik ben enorm blij dat ik jou aan de lijn had, want je hebt me echt enorm verder geholpen en ja ik ga ervoor gaan. Dank je wel. Je hoort me snel weer lieverd xx.

Allard

Olga, ik heb je vandaag gesproken.

Hoop je gauw terug te spreken, ik vond het een fijn gesprek.

Chantalle

wil je hier nogmaals bedanken voor onze mooie gesprekken. Ik heb hierdoor rust gekregen. Je bent super, geduldig en eerlijk.

Emma

Bedankt voor het fijne gesprek. Ik bel je zeker nog terug om het vervolg van je voorspelling te vertellen. Je bent een zachte, aangename dame. Ik raad jou zeker aan.

Liesbeth

Beste Olga, graag zou ik jou heel heel erg bedanken voor onze gesprekken. Je hebt al zoveel positieve beweging gebracht in mijn leven, hoe jij telkens het gehele plaatje ziet en er altijd bonk opzit. Knap hoe jij me de juiste inzichten kan geven waardoor het probleem zo opgelost wordt. Je hebt een ONGELOOFLIJK TALENT en bent een erg aangename vrouw. Na toch al heel wat gesprekken met andere paragnosten ben jij toch diegene die er met hoofd en schouders bovenuit steekt, ik raad iedereen aan bij jou en hebt niets anders dan lof over jou. Hartelijk bedankt en doe zeker verder, je zal nog heel wat mensen met jou talent kunnen helpen. Veel liefs, Dunja.

Dunja

Dank je voor het gesprek, je bent echt een hartelijk vrouw. Ik hou je op de hoogte. Heel veel liefs.

Vicky

Olga, je bent geweldig. Ik ben erg tevreden over haar.Parten met Olga is altijd een hele verheldering . Bedankt lieve Olga.

Faith

Beste Olga , Ik stond verstomd wat jij allemaal kon zien. Je sloeg de nagels op de kop. Ik heb er vertrouwen in. Je zegt het zoals het is , geen smoesjes. Als het zo ver is wat je beloofde laat ik het je zeker weten ;-).Nu nog even geduld Bedankt.

Peter

Paragnoste Olga is een topper. Je luistert altijd aandachtig naar wat ik zeg en je antwoorden komen echt uit de sterren. Ik kan niets verkeerd zeggen over Olga, ze zit er altijd zo dichtbij. Ik bel haar regelmatig en steeds geeft ze me de juiste boost om er weer tegenaan te gaan. Dank.

Miranda

Olga, als paragnost ben jij TOP, want wat jij voorspeld klopt steeds weer. Jij bent er voor mij als ik je nodig heb, met goeie raad of gewoon een luisterend oor. Alvast bedankt voor je steun en doe zo verder!
lieve groet
Katje

katje

Olga, je bent super. Alles was zo juist. Je hebt me fantastisch geholpen en naar me geluisterd. Net als een 'beste vriendin'. Bedankt Tessa, ik zal je goede raad opvolgen. Je hoort me nog. Voel me al veel beter maar ben ook bang. Weet niet hoe ik u moet danken. Weet nu wat ik moet doen. xxx

Mie

Wat jij me vertelde over mijn situatie was de nagel op de kop.
Jij bent echt de beste. Werk niet te hard!...

Dke

Beste Olga, ik wil je laten weten dat jouw voorspelling is uitgekomen. N.

Nuur

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Olga

PIN 1933

Dit is de profielpagina van paragnost Olga. Op zoek naar een ander paragnost?
Kies dan hieronder eerst een paragnost en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven