Welkom

De mobiele pagina Paragnost.be is aan het laden...
goede paragnosten - paranormale antwoorden

Paragnost.be

laatste getuigenissen over paragnosten

Getuigenis over Louisa

Louisa.
Ik ben niet van de reviews schrijven maar de Reading die ik van je heb gehad is buitenproportioneel. Je hebt me geraakt tot in mijn ziel. Je bent eerlijk en rechtdoor zee. Ook moeilijke of vervelende boodschappen geef je zonder dat ik me daar vervelend bij voelde.
Letterlijk alles klopte en toen ik met je ophing kwamen meteen de eerste 2 voorspellingen meteen uit. Ik kon mijn ogen en oren niet geloven.
Ik las je reviews met een twijfel of het wel allemaal klopte maar nu heb ik het zelf mogen ervaren… het klopt gewoon. Wauw.
Dank je wel.
Groetjes, Melody.

Melody Bezoek pagina Louisa

Getuigenis over Karine

Lieve Karine, onvoorstelbaar goed ben jij. Elke keer sta ik verbaast te kijken hoe goed je bent en dat de voorspelling elke keer weer uitkomen. Ook geef je goede adviezen en wijze lessen mee. Mooi mens ben je, dank je wel. Sandra.

Sandra Bezoek pagina Karine

Getuigenis over Dirk

Ik heb een e-mail van jou ontvangen met humor beschreef jij wat voor type en hoe de situatie is. Maar gelijk ook al in contact met hem die flow zonder teveel woorden…op de detail zit jij. Wat een ingewikkelde vent maar door jou zie ik het ook wel weer anders. Dankjewel lieve Dirk!

Nathalie Bezoek pagina Dirk

Getuigenis over MB Rhais

Dankjewel voor je fijne reading alles wat je zegt klopte. Je hebt een prachtige gave. Zo fijn om met MB Rhais te praten. Een hele geruststelling voor mij . liefs van Floor.

Floor Bezoek pagina MB Rhais

Getuigenis over Dina

Lieve Dina, gisteren mocht ik al direct een lieve mail van jou ontvangen en vandaag was er alweer terug contact nog eerder dan je dacht. Maar wat mij vooral zo goed deed waren jouw lieve woorden en duidelijke inzichten over zijn gevoel en acties daaruit voorkomend. Wat een warm gevoel heb ik over gehouden aan jouw woorden, dat schept rust. Dank lieve schat je bent echt oprecht een topper op de lijn.

N Bezoek pagina Dina

Getuigenis over Veroniek

Lieve Veroniek,
Woorden schieten te kort, je hebt mij laten inzien om voor mijn zelf te kiezen zelf liefde. En natuurlijk niet te vergeten om voor mijn gelijk te gaan. Vanaf nu ga ik niks meer in de weg laten niemand kan mij tegenhouden waar een wil is een weg. Gelukkig gaat voor alles zolang je maar aan je zelf werkt. Je voorspelling met één woord te beschreven fantastisch kan mij hierin plaats en in vinden. Dankjewel.
Groetjes Hanna.

Hanna Bezoek pagina Veroniek

Getuigenis over Sjaan

Beste Sjaan bedankt voor de duidelijke en mooie reading. To the point, zeer zuiver en alles klopt. Je hebt me omvergeblazen met de reading. Zeker een aanrader. Groetjes Milou.

Milou Bezoek pagina Sjaan

Getuigenis over Thaiis

Bedankt Thaiss je was heel duidelijk en ben een heel lief en zuiver persoon
tot hoors xxx Laura.

Laura Bezoek pagina Thaiis

Getuigenis over Valentine

Nogmaals bedankt lieve Valentine de gesprekken geven mij zoveel kracht. Je ziet het altijd juist. Bedankt voor je oprechtheid en eerlijkheid. Veel liefs Louise.

Louise Bezoek pagina Valentine

Getuigenis over Samantha

Samantha is een heel rustige vriendelijke dame, erg goed met haar helderziende gave. Ze krijgt veel informatie door, geen vraag is teveel, heeft een engelengeduld en vooral heel oprecht. Marina.

Marina Bezoek pagina Samantha

Getuigenis over Lisa

Lieve Lisa hartelijk dank voor de uitgebreide legging. Ik wou even laten weten dat al de zaken die je vermeld wel heel juist zijn. Stond echt verbaasd over al datgene wat nu in mijn leven afspeelt en door jou werd vermeld. Ik hou contact met jou, veel liefs

marianne Bezoek pagina Lisa

Getuigenis over Nina

Lieve Nina, ik vind jou een lieve heldere dame die mij altijd gerust kan stellen. Je bent mijn TOP Favoriet, Ines.

Ines Bezoek pagina Nina

Getuigenis over Stefaan

Wat een verademing om iemand op deze site tegen te komen die zo
rake reacties geeft terwijl er vooraf helemaal niet over gesproken werd. Antwoordt ook zeer snel op mails.

Chantal Bezoek pagina Stefaan

Getuigenis over Sita

Vandaag met Sita gesproken, aardig , vriendelijk Medium snel duidelijk met de kaartjes, blijft hetzelfde zien dus even afwachten dan maar.
M.

Miray Bezoek pagina Sita

Getuigenis over Carola

Behoord tot de besten op de lijn. Bedankt Carola, voor je inzichten, je kan echt heel goed invoelen. Je bent een fijn iemand om mee te praten. Eliana

Eliana Bezoek pagina Carola

Getuigenis over Cassandra

Spot on! Krachtige weergave van het verhaal, voorspellingen die uitkomen. Altijd even zuiver en duidelijk. Zegt waar het op staat. TOP!

K. Bezoek pagina Cassandra

Getuigenis over Cassandra

Spot on! Krachtige weergave van het verhaal, voorspellingen die uitkomen. Altijd even zuiver en duidelijk. Zegt waar het op staat. TOP!

K. Bezoek pagina Cassandra

Getuigenis over Anais

In één woord TOP! Wat je in de kaarten ziet is fenomenaal. Tot op heden is elke voorspelling uitgekomen. Ook de mindere zaken zie je en deel je mee. Altijd begripvol en altijd even oprecht. Prachtig medium, prachtige mens. Vijf sterren zijn te weinig.

K. Bezoek pagina Anais

Getuigenis over Nina

Nina. Jouw voorspelling is waarheid geworden.Je bent en blijft een topper. Ben blij dat je alles weer even in perspectief hebt geplaatst. Wat ik heel boeiend vind is dat je precies hetzelfde zegt als vorige keer, alleen heb je iets andere dingen gezegd die met mij ontwikkeling te maken hadden sinds het eerste contact dat we hadden. Ik ben nu echt bereid om voor de liefde te gaan kiezen. Dank Uma.

Uma Bezoek pagina Nina

Getuigenis over Gunter

Gunter is in 1 woord fantastisch. De dingen die hij zegt kloppen, ik mag hem graag bellen.

Groetjes Sjani.

Sjani Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Daniel

Daniel is zo fijn om mee te praten, een heel ervaren medium die het altijd juist weet te benoemen. Ik bel je snel weer, veel liefs Estelle.

Estelle Bezoek pagina Daniel

Getuigenis over Leandra

Leandra is een goed medium, erg veel geduld en je bent iemand die adviezen geeft die je binnekrijgt en niet wat mensen willen horen je bent echt een topper. Bedankt Zeyneb.

Zeyneb Bezoek pagina Leandra

Getuigenis over Gunter

Wat kan je grappig zijn.
Weet niet of je het opzettelijk deed maar je citeerde een liedje van hem.
Zoek maar eens op anders.

Chantal Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Johannes

Johannes is echt een topper. Superfijn en goed gesprek gehad. Hij weet ontzettend veel en is oprecht. Groetjes Vieve.

Vieve Bezoek pagina Johannes

Getuigenis over Olga

Olga is zo een lieve vrouw. hele lieve zachte stem en weet goed te vertellen hoe het zit. ze blijft ook bij wat ze zegt ze is echt goed. Marry xx.

Marry Bezoek pagina Olga

Getuigenis over Nina

Nina heb je al aantal x gesproken. Vind je een schat en ben altijd blij je te spreken. Ik hoop dat je voorspellingen snel uit komen. Dikke knuffel Isa.

Isaline Bezoek pagina Nina

Getuigenis over Daniel

Daniel is een zeer aangename persoon om mee te praten en geeft goed advies, realistische persoon die de zaken zegt zoals hij het voelt en geen mooie praatjes verkoopt, aanraden om eens te bellen. Nicole.

Nicole Bezoek pagina Daniel

Getuigenis over Sid

Ik heb met Sid, gesproken hij is eerlijk en direct en weet het tot aan de puntjes te vertellen dat ik bijna van mijn stoel afviel. ik ben ontzettend positief over Sid en blij dat ik met hem gesproken heb.
Het was een verheldert goed gesprek dankjewel voor je mooie consult.
Liefs Sanne.

Sanne Bezoek pagina Sid

Getuigenis over Tineke

Tineke wat een goed helderziende ben je. Uw inzicht kan geen toeval zijn. Ik voelde mij Beter na ons gesprek Olivia.

Olivia Bezoek pagina Tineke

Getuigenis over Shiloh

Shiloh jij bent de beste. Altijd zit je er bonk op. Ik bel je snel, Mina x

Mina Bezoek pagina Shiloh

Bel met onze paragnosten

goede paragnosten - paranormale antwoorden
Naar Boven