Welkom

De mobiele pagina Paragnost.be is aan het laden...
goede paragnosten - paranormale antwoorden

paragnost Tjitske

Paragnost Tjitske

Gidscontact  -  Kruidenkennis  -  Klankschalen     0909 1919 -     0903 416 36

Tjitske - PIN 2021

Gidscontact - Kruidenkennis - Klankschalen

Bel paragnost Tjitske op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Als spiritueel coach en helderziend paragnoste kan ik je vragen zuiver en eerlijk beantwoorden. Via foto reading kan ik ook contact maken met overleden dierbare en dieren. Tevens ben ik een heldervoelend paragnoste en healer. Ik kan je healing op afstand geven en tijdens mijn gesprek kan ik je positieve energie zenden. Mijn bron is licht en liefde paragnoste Namaste.

Getuigenissen Tjitske

Tjitske is een superlieve oprechte vrouw. Ontzettend bedankt voor de leuke gesprekken en jouw steun en de rake voorspellingen. Tot snel weer. Liefs Cat.

Cathaleya

Ontzettend fijn gesprek gehad met medium Tjitske. Direct to the point en duidelijk. Antwoorden gekregen waar ik mijn leven weer mee op de rails kan krijgen. Heel bijzonder medium, een aanrader. Liefs Eileen.

Eileen

Heel fijn gesprek met Tjitske gehad, voelde mij daarna rustig en helder, tjitske gaf antwoorden op vragen die een bevestiging waren voor datgene ik zelf al aanvoelden, dat maakte mij rustig en ik voelde na het gesprek weer veel vertrouwen in mijn zelf.

Judith

Heel fijn gesprek met Tjitske gehad, voelde mij daarna rustig en helder, tjitske gaf antwoorden op vragen die een bevestiging waren voor datgene ik zelf al aanvoelden, dat maakte mij rustig en ik voelde na het gesprek weer veel vertrouwen in mijn Zelf.

Judith

Topper ben je Tjitske. Net dat ik dacht laat maar, is het toch gekomen. Je hebt het altijd gezien. Je hoort mij snel weer dikke knuffel Kat.

Katerina

Tjitske. Bij deze wil ik je bedanken voor je oprechte adviezen en je luisterend oor.
Bedankt Serena.

Serena

Ik ben heel goed ondersteund door Tjitske, zij voelt je energie goed aan en haar adviezen doen mij altijd goed. Bedankt Tjitske!

Cheryl

Lieve Tjitske, bedankt voor alles, je begrijpt me altijd zo goed, en alles komt uit wat je voorspelt, je bent een topper.
tot spoedig nog eens. N.

Naomie

Lieve, lieve Tjitske, wat ben jij goed.
Je bent een echte steun voor mij.
Goede raad en goede voorspellingen .
Ben heel blij met jou .
Je bent een toppertje. Zeker aan te raden. Groetjes Anja.

Anja

Bedankt voor je uitleg. Veel klopt wat je zegt. Qua gezondheid ook. Ik ben werkzaam in de gezondheidszorg..dus je zat in goede richting!
Kom zeker een keer bij je terug. Gr richard

Richard

Lieve Tjitske bedankt voor je woorden, je had het zo goed, en ik hoefde je weinig tot geen info te geven. Nummer 1 ben je.. Liefs M

Mary

Tjitske is echt een topper.. ik bel snel weer, hopen dat je voorspelling uitkomt. grtjes E

Enya

Lieve dame, zeer goede paragnost. Tjitske is zeker het bellen waard. XXX

Enya

Dankjewel voor je mooie consult. Wilde je toch nog even zeggen wat ben jij goed, zonder wat te zeggen wist je precies wat je moest vertellen.
Je bent de beste en tot snel. Veel liefs Isabella xx.

Isabelle

Lieve Tjiske, Al meer dan 10 jaar hebben wij contact met elkaar. Je hebt mij bijgestaan met rechtszaken, ziektes, liefdes perikelen en zoveel meer. Je bent de beste op de lijn; snel, accuraat en zonder oordeel. Dankjewel.

Inge

Lieve Tjitske, hartelijk bedankt voor je luisterend oor en
altijd goede raadgevingen. Fijn om te weten dat je er bent, als ik de behoefte voel om me te uiten. Je eerlijkheid waardeer ik zeer. Voel me daardoor begrepen en gehoord. Lieve groeten, Maria.

Maria

Tjitske is heel eerlijk, en haar ingaves zijn bij mij uitgekomen. Soms is het niet leuk om te horen, maar dat is de waarheid niet altijd helaas. Bedankt, Tjitske.

Che

Dank je lieve tjitske ik ben zelf ook medium, dank je voor de bevestiging wat ik zelf al wist, liefs Yvonne.

Yvonne

Dank je wel en mijn excuses voor het afspringen van de lijn. Je komt zonder omslachtig te zijn, gauw tot de kern en komt eerlijk over.

Greta

Dank je wel voor het fijne verhelderende gesprek.

.

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Tjitske

PIN 2021

Dit is de profielpagina van paragnost Tjitske. Op zoek naar een ander paragnost?
Kies dan hieronder eerst een paragnost en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven