Welkom

De mobiele pagina Paragnost.be is aan het laden...
goede paragnosten - paranormale antwoorden

paragnost Patries

Paragnost Patries

Spiritueel advies  -  Paranormaal advies  -  Waarzeggen     0909 1919 -     0903 416 36

Patries - PIN 2711

Spiritueel advies - Paranormaal advies - Waarzeggen

Bel paragnost Patries op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Hai, ik ben paragnoste Patries. Zit je even vast of heb je inzicht, advies of ben je gewoon nieuwsgierig dan ben ik er voor jou. Ik ben gediplomeerd coach, paragnost en kaartlegster engelenkaarten, krachtkaarten, opgestegen Meesters en de tarot van de herstelde orde. Groetjes Patries.

Getuigenissen Patries

Patries, ziet heel veel in haar lenormand kaarten. Goede kaartlegster. Alle inzichten zijn uitgekomen. Jij hebt me veel duidelijkheid en helderheid gegeven met je kaarten. Nora.

Nora

Lieve Patries, hierbij de beloofde recensie als het uit zou komen wat jij voorspelde. Meneer heeft idd contact gezocht met mij met als resultaat een telefoon gesprek van acht uur. Haha. Ik heb nu alle vertrouwen in alle andere voorspellingen die jij doet. Super bedankt en tot horens weer. Liefs, Berna.

Berna

In 1 woord zuiver paragnoste. Patries draait er niet omheen. Geweldige lieve paragnoste.

Cecile

Voor het eerst heb ik Patries mogen spreken, wat een ervaring. Recht door zee, eerlijk en direct, een mens naar mijn hart. We zitten op dezelfde golflente en dat voelt goed. Wat zij voelde en vertelde zonder te weten van de situatie was raak en dan val je stil. Het klinkt nog na en dat heb ik niet snel. Heel veel dank. Veel dank Marina.

Marina

Patries bedankt voor je steun.
Bedankt voor alle mooie consults, je voelt het allemaal erg goed aan.
Je bent een aanrader je bent het liefste medium dat er bestaat je helpt me altijd zo goed. Kim xxx

Kimberly

Patries ik heb u al verschillende keren gesproken, en Alles wat u heeft gezegd klopt als een bus. Ik ben heel blij met u ik wil u nogmaals bedanken. U bent een aanrader. Liefs Benjamin.

Benjamin

Patries, je bent een zeer lieve en vriendelijke dame, je zegt wat je ziet en voelt zonder mij onnodig lang aan de lijn te houden. Dank je wel hiervoor. Met vriendelijke groeten Lucas.

Lucas

As usual: in 1 woord geweldig!!
En opnieuw DANKJEWEL,
Lieve groet, M

M

Hoi Patries, bedankt voor je consult. Het was precies wat ik zelf ook voelde, en hij weer terug is gekomen. Je bent zeker een aanrader. Ik hou je op de hoogte qua voorspellingen. Heel veel liefs Lis.

Lis

Ik heb Patries nu over twee kwesties gebeld. De eerste keer gaf ze me al bijna antwoord nog voordat ik de vraag had gesteld. Ze was direct en praatte mij absoluut niet naar mijn mond. Ik was niet blij met haar antwoord, maar ze bleek wel gelijk te hebben. Tweede keer was ze ook heel duidelijk in haar antwoord en kon ze heel veel details vertellen die inderdaad kloppen. Ik hoop dat ze ook dit keer weer gelijk gaat hebben. Bedankt voor de bemoedigende woorden.

S

Lieve Patries, hartelijk dank voor u consult. Vandaag heb ik postieve bericht onvangen. Precies zoals u voorspeld had. Tot gauw. Lieve groet en heel veel liefs, Z.

Z

Dag Patries, dank je wel voor je fijngevoelige reading, voor het verwijzen naar mijn eigen weg en spiritualiteit. Ook dank voor het duidelijk benoemen van de dingen. Liefs Abby.

Abby

Beste Patries, dank je voor het gesprek.
Het heeft me echt goed gedaan. ik ben blij met je gesproken te hebben, liefs Eline.

Eline

Patries, in 1 woord geweldig. Je had het bij het rechte eind en hebt me veel vertrouwen gegeven zoals elke keer weer. Tot snel Romy.

Romy

Dankjewel Patries voor je geduld en voor de helderheid die je weer weet te scheppen!

anna

Patries
Fijne feestdagen

Rita

Hey Patries, ik belde je ivm met een vriend wat je voorspelde is ook gebeurt. Bedankt en groetjes Adam.

Adam

Lieve Patries.
Wat ben jij goed. Tijdje terug heb ik een vervelende situatie op het werk gehad. Jij hebt vanaf het 1ste moment aangegeven dat deze persoon niet meer zou terugkomen. Afgelopen week kreeg ik dus inderdaad te horen dat hij niet meer terug zou komen op het werk, maar ook dat er nog een leuk staartje aan zou komen bij hem. Dat is momenteel nog bezig. Kyara.

Kyara

Vorige week een interessant consult gehad met jou Patries en daarbij had je het over aan de slag gaan met de muren en wat dat zou doen...Welnu.... resultaat geboekt! Je had gelijk! Super bedankt!

Anoniem

Beste Patries, je was net exact wat ik nodig had. Ik zocht naar inzichten over bepaalde zaken en je gaf me iets om naar uit te kijken en weer hoop. Je was zo goed en voelde zo goed aan op bepaalde situaties dat ik je maar vragen bleef stellen. Nochmaals bedankt voor alles en ik bel je zeker nog een keer terug. Met vriendelijke groeten, An.

An

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Paragnost Patries

PIN 2711

Dit is de profielpagina van paragnost Patries. Op zoek naar een ander paragnost?
Kies dan hieronder eerst een paragnost en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online paragnosten.

 Naar overzicht online paragnosten  


Naar Boven